На вечорі будуть представлені 7 вишуканих страв:
⠀
🍽Лобстер-тост з чорною ікрою та сирним мусом
⠀
🍽Великоднє яйце з чорним трюфелем та крем-брюле
⠀
🍽Морський гребінець з ферментованим яблуком
⠀
🍽Фуа-гра зі скрамблом копченої качки та запеченою сливою
⠀
🍽Філе міньйон зі спаржею під грибним соусом та горіховим деміглясом
⠀
🍽Бурата з інжирним чатні під дресінгом з кедрових горіхів
⠀
🍽Вершкове морозиво з солоними медовими сотами
⠀
Страви будуть супроводжуватись винною дегустацією від професійного сомельє Володимира Темченко.
⠀
Ціна квитка: 890 грн.
⠀
Всіх бажаючих поринути в гастрономічну феєрію, просимо звертатись за номерами телефонів для броні квитків:
⠀
099-050-70-70
098-050-70-70
Гастровечір з Президентом Асоціації шеф кухарів України

Дата | Час | Місце події | Календар |
---|---|---|---|
Подія вже минула... |
Будьте першим, хто написав коментар.