Місце події:
вул. Словацького 9, кав’ярня UNO, м. Луцьк (центр міста)
Ціна:
500 грн
Опис події:
Команда Технічного бюро “A-Skill” запрошує усіх представників ресторанного бізнесу взяти участь у практичному тренінгу «HACCP для HоReCa: система, яка працює».

Захід створено для рестораторів, власників та працівників кафе, ресторанів, кав’ярень, кондитерських та інших закладів харчування.

Під час зустрічі ви отримаєте:
– не лише теоретичні знання, але й практичні завдання, які допоможуть проаналізувати відповідність Вашого закладу харчування державним вимогам згідно принципів HACCP.
– шаблони документів, які можуть бути використані у власному закладі харчування.
– постійний фідбек від експерта, рекомендації та підказки щодо вирішення конкретних проблем у Вашому закладі.
– інструмент захисту Вас як оператора ринку харчових продуктів від «чорних скарг» споживачів.

Організатори:
Технічного бюро “A-Skill”, яке
– надає консалтингові послуги для ресторанного бізнесу та виробничих підприємств;
– займається розробкою технічної документації;
– організовує та проводить навчання для персоналу;
– розробляє системи управління якістю;
– проводить сертифікацію продукції та підприємств.
Досвід роботи бюро: більше 1 року.
Досягнення:
– 23 успішно реалізованих проєкти.
Технічне бюро “A-Skill” є партнером європейських органів із сертифікації та офіційним представником нотифікованого органу оцінки відповідності Technický skúšobný ústav Piešťany, š.p. (№1299 у системі NANDO).

Хто ділиться досвідом?
Аліна Саць
ЕКСПЕРТ ІЗ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP
– співзасновник технічного бюро «A-Skill»;
– керівник проєктів оптимізації виробничих процесів;
– сертифікований аудитор систем управління ДСТУ ISO 22000:2007, принципи HACCP;
– сертифікований фахівець ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015 (Екологічний менеджмент).
Аліна має практичний досвід роботи на харчових та інших підприємствах (інженер-технолог, керівник відділу якості, начальник лабораторії).

Анна Чернота
ЕКСПЕРТ ІЗ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP
– директор технічного бюро «A-Skill», керівник проєктів із європейської сертифікації продуктів;
– сертифікований аудитор систем управління ДСТУ ISO 22000:2007, принципи HACCP;
– сертифікований фахівець ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015 (Екологічний менеджмент).
Анна має практичний досвід роботи у ресторані (Німеччина).

Більше про подію

Реєстрація обов’язкова

Участь у заході підтверджуємо після реєстрації та оплати!
Контактний телефон: 050-580-18-30, 098-526-59-20.