Ви любите шоколад, але не знаєте, як обрати якісний? Хочете дізнатись різницю між справжнім «bean to bar» та кондитерським шоколадом?

Тоді запрошую вас на лекцію-дегустацію ремісничого шоколаду із майстеркласом з темперуванню.

Коли відбудеться?

19 березня о 18:30 (четвер).

Вартість дегустації 380 грн. (попереднє бронювання).
Тривалість заходу: 2-2,5 години.

📍ДЕ?
Винний клуб BonVin Club за адресою: вул. Задворецька, 1а, Луцьк.

ЩО БУДЕ?

📚ЛЕКЦІЯ

🖊Ви дізнаєтесь, що таке «bean to bar» та в чому його особливість;
🖊Прослухаєте історію шоколаду, як і з чого він виготовляється;
🖊навчитеся обирати шоколад, читати етикетку;
🖊поговоримо про сорти какао, теруар, смакові профілі, як і з чим поєднувати шоколад( пейрінг) та багато іншого.

🖐🏻МАЙСТЕРКЛАС

Темперування шоколаду найстарішим методом за допомогою мармурової дошки.
🎁Кожен з учасників отримає плитку перекристалізованого за правилами шоколаду.

🍫ДЕГУСТАЦІЯ

Ви скуштуєте шоколад, виготовлений із сортових какао-бобів із різних куточків світу. Спробуєте відчути різні смакові відтінки та нотки залежно від регіону та теруару: чорний, молочний, праліне та навіть какао-боби.

Дегустація — це не просто поїсти шоколад, запиваючи його кавою чи чаєм.
Це мистецтво, наука і, звісно, задоволення.

Чорний шоколад не завжди гіркий, молочний не обов‘язково з молоком, а праліне може бути і БЕЗ ЦУКРУ!

Чекаю вас на дегустації💙
Запис за тел. 0935282829
Кількість місць обмежена!
Alex Kraft Chocolate