🍴РЕСТОРАННИЙ ЕТИКЕТ🍴
.
🍧Похід до ресторану давно став для українця звичайною справою, а не світською подією. За період Незалежності в країні відкрилася рекордна кількість закладів, які пропонують, як нову українську кухню, так і страви країн народів світу. Високій сервіс, унікальна рецептура та майстерність шеф-кухарів українських ресторанів можуть конкурувати з європейськими закладами Високої Кухні.
.
🧐Та чи готові українські відвідувачі оцінити майстерність рестораторів та повноцінно насолодитися культурним відпочинком високого рівня?
.
🎙Саме на ці теми ми поговоримо на МК «РЕСТОРАННИЙ ЕТИКЕТ. Високі манери доступні кожному».
.
📝Ми розглядаємо:
.
🔸Процес становлення ресторанного бізнесу в Україні, а також, що пропонують сучасні заклади вимогливим відвідувачам.
🔸Що таке «хороший смак», як навчитися оцінювати страви «Високої французької кухні»
🔸Червоний гід Мішлена. Яким закладам присуджують Зірки Мішлен і чи варто їх відвідувати.
🔸Які бувають види бенкетів та як до них підготуватися ( дрес-код, сервірування, особливості подачі страв).
🔸Правила хорошого тону в ресторані: поведінка за столом, взаємодія з персоналом, оплата рахунку.
🔸Особливості столового етикету в країнах Європи та США.
🔸Що таке «куверт».Як використовувати столові прибори правильно.
🔸Як правильно їсти холодні та гарячі закуски.
🔸Особливості сервіровки алкогольних та гарячих напоїв.
🔸Які помилки допускають наші співвітчизники у елітних ресторанах закордоном.
🔸Як навчитися насолоджуватися вишуканими стравами та гідно триматися в любому товаристві.
.
🗺Ресторанний етикет – путівник у світ високої кухні та вишуканих манер.
Це як карта, яка залишиться з вами на все життя.

Вартість участі – 700 грн (у варітсть включено меню, передбачене для заходу)

Діє попередній продаж квитків. До 1 листопада вартість-600 грн.