28 лютого PMBA Бізнес-Академія проводить навчання
“ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ НАССР”
для закладів харчування, виробництва і торгівлі.
💥Зміст тренінгу:
✅ Безпека продуктів харчування. Основні поняття безпеки харчових продуктів.
✅ Сторонні предмети. Джерела та шляхи попадання в сировину і продукт. Методи попередження потраплянню сторонніх предметів в сировину і продукт.
✅ Шкідники. Ознаки їх появи. Проблеми, пов’язані з шкідниками. Система інтегрованої боротьби з шкідниками. Дератизація, дезинсекція.
✅ Гігієна та забезпечення якості. Мікробіологія, основні поняття. Ризики, що пов’язані з мікробіологією. Патогени (Salmonella).
✅ Персональна гігієна. Чистота тіла, рук, нігтів. Вимоги до одягу у виробничій зоні. Особисті речі. Паління цигарок.
✅ Гігієна праці. Засоби індивідуального захисту.
✅ Захворювання, з якими не можна працювати на харчових підприємствах. Поняття про бактеріо- та вірусоносійство, гельмінтози.
✅ Промислова санітарія. Зонування виробничої території. Маркування мийного інвентарю. Профілактичні миття цехів. Позначення ємкостей для сировини і продукції.
✅ Що таке НАССР? Що таке ССР (ККТ)?
————————————————–
👩 Викладач – Юлiя Генсiровська – керівник проекту по впровадженню HACCP для мережі Наш Край та SPAR.
17 років в Нестле, з них 10 років фахівцем з безпечності харчових продуктів, лідером НАССР команди.
Аудитор системи ISO 22000.
Спеціаліст з екології та охорони навколишнього середовища. Аудитор системи ISO 14000 eкологія та ISO18000 охорона праці
🔖 Де?
РМВА, м. Луцьк, вул. Карбишева, 1.
⏰ Тривалість:
09:15 – 17:00, реєстрація з 08:30
🎲 Вартість вказана без врахування ПДВ та включає: методичні матеріали, кава-брейки, бізнес-ланч
▶️ за умови попередньої оплати – 500 грн
▶️ в день проведення заходу – 600 грн
————————————————————
🌐 Детальніша інформація на сайті:
https://bit.ly/31EycFb
Реєстрація: https://forms.gle/eHRe1eHkigrW11tBA
або за тел. 050 438 02 80
Будьте першим, хто написав коментар.