ПРАКТИКУМ “Система HACCP”-ЛУЦЬК
-30 вересня 2020р.

Після реєстрації ми відправляємо умови бронювання місця bit.ly/3e1s8gz
вартість: 1600грн.

ПРОГРАМА ПРАКТИКУМУ
1-й блок
Причини, процедура і етапи впровадження HACCP
Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
Відповідальність за порушення норм НАССР
Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
Уніфікована форма акта перевірки – короткий інструктаж по проходженню перевірок
Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства
2-й блок
Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану
Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства
Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі
Причини зниження ефективності системи HACCP