20 вересня 2019 року в Україні стали чинними та обов’язковими вимоги НАССР щодо дотримання виробничих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів для малих потужностей, в тому числі:
– постачальників та перевізників харчових продуктів;
– закладів громадського харчування (у кафе, ресторанах, кондитерських, їдальнях у навчальних закладах, тощо);
– харчоблоків дошкільних та освітніх закладів.
Наша команда Технічне бюро “A-Skill” проводить практичний тренінг «Як організувати НАССР у закладі харчування?». Захід створено для власників та працівників кафе, ресторанів, кав’ярень, кондитерських, їдалень та інших закладів харчування.
Тренінг відбудеться 17 червня (середа) з 9:30 до 14:00.
Під час зустрічі ви отримаєте реальні та діючі інструменти для адаптації власного закладу згідно з нововведеннями у сфері безпечності харчових продуктів.
Про нас.
Технічне бюро “A-Skill”, це бюро яке:
– надає консалтингові послуги для ресторанного бізнесу та виробничих підприємств;
– займається розробкою документації;
– організовує та проводить навчання для персоналу;
– розробляє системи управління якістю;
– проводить сертифікацію продукції та підприємств.
Досвід роботи бюро: 1 рік.
Досягнення:
– 23 успішно реалізованих проєкти;
– Технічне бюро “A-Skill” є партнером європейських органів із сертифікації;
– є офіційним представником нотифікованого органу оцінки відповідності Technický skúšobný ústav Piešťany, š.p. (№1299 у системі NANDO).
Хто ділиться досвідом?
Анна Чернота
– директор технічного бюро «A-Skill», керівник проєктів із європейської сертифікації продуктів;
– експерт із впровадження системи HACCP;
– сертифікований аудитор систем управління ДСТУ ISO 22000:2007, принципи HACCP;
– сертифікований фахівець ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015 (Екологічний менеджмент).
Анна має практичний досвід роботи у ресторані (Німеччина).
Аліна Саць
– співзасновник технічного бюро «A-Skill»;
– керівник проєктів оптимізації виробничих процесів;
– експерт із впровадження системи HACCP;
– сертифікований аудитор систем управління ДСТУ ISO 22000:2007, принципи HACCP;
– сертифікований фахівець ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015 (Екологічний менеджмент).
Аліна має практичний досвід роботи на харчових та інших підприємствах (керівник відділу якості, начальник лабораторії).
Місце проведення тренінгу буде повідомлено зареєстрованим учасникам.
Вартість навчання:
600 грн при попередній оплаті, 750 грн у день проведення заходу.
Діє пакетна пропозиція: 2 квитки = 1000 грн.
У вартість включено роздаткові матеріали, кава-брейк та сертифікат учасника заходу.
Для учасників з інших міст є можливість отримати онлайн-запис тренінгу. Вартість – 300 грн.
Реєстрація обов’язкова: http://bit.ly/2VYDex1
Участь у заході підтверджуємо після реєстрації та оплати!
Реквізити для оплати:
ПриватБанк: 5168 7422 0115 4816
Монобанк: 5375411403182988 (отримувач — Анастасія Кривеха).
Контактний телефон: 093 701 66 37.
Організатори тренінгу: PRO Business HUB.
Будьте першим, хто написав коментар.