21 лютого відбудеться дегустація крафтового сиру від сироварів з «Сирні Мандри» та вина від експертів з «GoodWine».

В рамках дегустації ми разом:
– проведемо «експертизу» і розкладемо сири на смаки, післясмаки: будемо аналізувати колір скоринки, його запах та текстуру середини, відрізняти стиглий витриманий сир від молодого, порівнювати різні види цвілі, спробуємо козячі, коров’ячі і овечі сири;
– дізнаємося більше про технологію сироваріння;
– поговоримо про історію створення крафтового виробництва в Україні;
– навчимося ідеально поєднувати сир і вино;
– розкажемо про мистецтво афінажу (дозрівання сиру);
– поговоримо про розвиток культури споживання крафтових сирів в Україні.

Спікери: Ярослав і Мар’яна – подружжя творців сироварні «Козуля» (з 2014 року), мережі крамниць ремісничих сирів «Сирні мандри» (з 2012 року) та L’affinage – перша сирна ресторація у м.Львів (з 2017 року). Ярослав є головним технологом-сироваром, самостійно виготовляє і створює крафтові сири.

У дегустацію входить:
– 6 видів сирів з різних категорій;
– 6 видів сухих вин;
– меню від шефа.

Кількість місць обмежена.
Деталі та бронь за номером📲095 001 75 00